torsdag 4 februari 2010

Det finns inget dåligt väglag, bara dåliga...!?

I morse när jag skulle gå ut med Turbo såg jag att K:s bil stod på uppfarten vilket var lite märkligt eftersom hon borde ha åkt till jobbet vid det laget. Jag blev nästan lite orolig eftersom jag såg att hon skottat runt garaget och på uppfarten och även om hon är ganska ung så kan det ju hända saker. Jag gick in i källaren och kollade men där var hon inte heller så jag gick min runda med Turbo. När jag kom in såg jag att hon skrivit en lapp där det stod att bilen hade "dött" så hon hade tagit bussen.
Senare på dagen gick vi vår andra promenad på den smala, nyplogade vägen här i området och det var jättehalt. Jag höll på att ramla flera gånger. Men har du inte broddarna med dig då, tänker du. Jodå, men dom låg i min väska hemma hos K. Jamen, där gör dom ju ingen nytta, hör jag.
När vi var nästan "hemma" var jag tvungen att hjälpa en bilist som fastnat i snömodden på en oplogad uppfart granne med K. Vi tog i och puttade både framåt och bakåt jag och de andra två kvinnorna tills vi fick loss den. Kvinnor kan!
När K kom hem fick hon igång bilen. Puuuhhh!
På kvällspromenaden använde jag broddarna!
Natti natti!

onsdag 3 februari 2010

Polisen

Polisen ringde häromdagen med anledning av stölden på järnvägsstationen/busstationen. Han hade en del frågor om var det hände och så vidare och jag svarade så gott jag kunde. Jag blev faktiskt ganska förvånad att dom gjorde sig så stort besvär för en stöld från en vanlig, liten människa. Det trodde jag faktiskt inte. Inte för att jag tror att jag någonsin kommer att få tillbaks grejorna men ändå.
Jag har verkligen saknat kameran när jag är här hos min syster K. Det har funnits en hel del tillfällen när jag kunnat ta fina bilder. Men sånt är livet.
För övrigt snöar och blåser det ikväll.
Godnatt!